Minäkin Partioon

Uusia jäseniä Nummen Samoojiin otetaan periaatteessa koko ajan.

Voit tulla partiokaverisi kanssa kokoukseen tutustumaan. Ryhmän johtajalta kannattaa vapari-merkkikumminkin kysyä ensin. Ikäkaudenedustajalta tai lippukunnanjohtajalta voi myös kysellä asiasta.

Partio vapareille on aina kysyntää ja tarvetta erilaisissa tapahtumissa, ryhmän vetäjänä taikka pienissä pesteissä!  Vapari on aikuinen partion vapaaehtoistyöntekijä, joka ei ole lippukunnan jäsen.  Linkin kautta löydät erään tunnetun nummen samoojan partio matkan, kuinka hän aikuisiällä innostui partio toiminnasta. Pestisi voisi olla esim. Saunan lämmitys, tavaroiden vienti paikasta A-B. Sinun ei tarvitse osata mitään partio taitoja, me opetamme ja neuvomme sinua kaikessa. Ota yhteyttä tässä tapauksessa tapahtuman järjestäjään, ikäkausivastaavaan taikka lippukunnanjohtajalle

Uudet sudenpentulaumat aloittavat tyypillisesti vuoden alusta!

Kaksi ilmoittautumis kanavaa. Netissä täyettävä versio menee suoraan kuksan kautta jäsenrekisterinhoitajalle ja tulostettavan version voi antaa ryhmän johtajalle joka hoitaa sen eteenpäin taikka lähettää postissa jäsenrekisterinhoitajalle .

Jäseneksi Ilmoittautuminen (netissä täytettävä lomake )

Jäseneksi Ilmoittautuminen( tulostettava paperi versio )

Nähdään siis tulevissa partio tapahtumissa.

Kommentointi on suljettu.