Pestit

Lippukunnassa on erilaisia pestejä tarjolla ympäri vuoden. Jotkin pestit voi kestää yhden viikonlopun verran taikka kuukauden kun suunnitellaan ja järjestetään yhteistä partiotapahtumaa, jotkin jopa vuoden esim. Lippukunnanjohtaminen.

Vuodelle 2020 aijoimme laittaa hakuun erilaisia pestejä, helpottamaan nykyistä johtajaneuvostoa suuresta taakasta ja ylikuormituksesta.

Listaamme tälle sivulle erilaisia pestejä lyhyin kuvauksin.

TIEDOTTAJA/SOMEVASTAAVA

  • Kiinnostaako sinua somettaminen? Onko sinulla uusia ideoita? Tykkäätkö tehdä hommia tietokonella ja kenties pidät meemien väkertämisestä. Käytätkö Instagrammia?

VAELTAJAIKÄKAUSIVASTAAVA

  •  Sinä tunnet taikka haluat tuntea Nummen Samoojien vaeltajat ja heidän metkut. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan ikäkauden toimintaa lippukunnan taikka alueen vaeltajien kesken. Vaeltajat kokoustavat muutaman kerran vuodessa taikka niin usein kuin sinä halaut. Vaeltajat ovat kaikki ruokaisia eli mitä vaan tehdään tulee olemaan aina super kivaa.

SAMOOJAIKÄKAUSIVASTAAVA

  • Koko samoajaikäkaudesta lippukunnassa vastaava aikuinen, joka tukee samoajaluotseja sekä auttaa järjestämään ikäkausitapaamisia lippukunnan samoajavartioiden kesken.

LUOTSEJA

JOS KIINNOSTUIT JOSTAIN PESTISTÄ TAIKKA HALUAT LÄHTEÄ KOKELEMAAN JA HAASTAMAAN ITSEÄSI UUSIDESSA HOMMASSA . OLE YHTEYDESSÄ LIPPUKUNNANJOHTAJAAN!

PS. Älä epäröi vaan tartu tilaisuuteen

Kommentointi on suljettu.