Ilmoittautuminen Kalevala2015 -alueleirille on alkanut!

Nyt on aika ilmoittautua Kalevala2015 Hiiden alueen kesäleirille, joka järjestetään Lohjan Partioniemessä 27.7. – 2.8.2015. Seikkailijat ja sudenpennut leireilevät 30.7.-2.8. Leirille on tarkoitus kerätä Hiidenalueen kaikki 11 lippukuntaa. Koko leirin hinta on 70€, su-se-leirin 40€. Johtajat saavat leirin hinnasta -50%

Leirille odotetaan noin 400 partiolaista 11 eri lippukunnasta, ja luvassa on kaikkea sitä, mitä partio on parhaimmillaan! Pidä siis huoli, että olet myös osana tätä koko kesäloman kruunaavaa spektaakkelia

Ilmoittautuminen jatkuu huhtikuun loppuun asti tai kunnes leirin 400 hengen osallistujakiintiö on täynnä. Ilmoittautukaa linkin takana oleva ilmoittautumislomake ja lähettäkää se allekirjoittaneelle Kalevala Ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisen lisäksi lähetän kaikille alaikäisille leirille osallistujille lupalapun, joka tulee palauttaa lupalappua seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Meidän lippukunnasta täytyy myös aikuisten osallistua leirille, sillä jokaista 10 alaikäistä leiriläistä kohden on oltava kaksi aikuista mukana leirillä. Täten joudumme turvautumaan myös sudenpentujen ja seikkailijoiden vanhempiin, joten jos haluat vanhempana, ei-partiolaisena osallistua leirille, ilmoittaudu mukaan täyttämällä osaltasi ilmoittautumislomake ja lähettämällä se minulle.

Leiriterveisin lippukuntamme Väiski (=leirivastaava) eli Tuija

Leirille ilmoittautuneille lähetän tarkempaa tietoa loppukeväästä.

Tuija Oksanen, Kulmapellontie 5, 09630 Koisjärvi,

040 865 3254

tuija.oksanen@elisanet.fi tai tuija.oksanen@outlook.com

p.s. Partioryhmien vetäjät voisivat tarkistaa ryhmäläisiltään ovatko he kaikki saaneet viestin. Samoin olisi kiva saada tieto, jos partioharrastus on loppunut.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.