KUKSA

                         Kuksa-logo

Ohjeet Step By Step                        <- suora linkki

Yleistä

PartioID on palvelu partiolaisen tunnistamiseen verkossa. Palvelun avulla on mahdollista kirjautua sisään useampiin palveluihin käyttäen samaa tunnusta ja salasanaa tai ulkopuolista tunnistautumista Googlen tai Facebookin kautta. Alkuvaiheessa PartioID-kirjautuminen on käytössä jäsenrekisterijärjestelmän kanssa.

Tarvitset jatkossa PartioID:tä mm. päivittäessäsi jäsentietojasi, ilmoittautuessasi partiotapahtumiin, ja mahdollisesti muihin partion sähköisiin palveluihin tunnistautuessasi.

Käytön edellytykset

PartioID:n käyttö vaatii rekisteröitymisen, jonka aikana kysytään partion jäsennumeroasi ja sitä jäsenrekisterissä vastaavaa sähköpostiosoitetta. Näin estetään luvattomat rekisteröinnit.

Mikäli et tiedä jäsenrekisterissä olevaa sähköpostiosoitettasi, se on virheellinen tai puuttuu, otathan yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaasi (Nummen Samoojien rekisterinhoitaja on sihteeri Tuija Oksanen), joka voi päivittää osoitteen. Jäsenrekisterissä olevan sähköpostiosoitteen päivitys tulee voimaan PartioID-rekisteröitymisessä noin tunnin viiveellä.

Rekisteröityessäsi tulee sinun lisäksi hyväksyä palvelun käyttöehdot sekä olla tietoinen rekisteriselosteensisällöstä.

 

Kommentointi on suljettu.