Aikuiset

Aikuisia ( yli 22 v.) Nummen Samoojien toiminnassa on varsin mukavasti. Sehän on uuden partio-ohjelman yksi päämääristä ollutkin.

Aikuisia toimii Nummen Samoojissa erilaisissa johtajatehtävissä sekä myös keikkahommissa eli vapareina.

Aikuisena partiotoiminnassa mukana oleminen on vapaaehtoistyötä, mutta ainakin minä olen kokenut sen niin, että tästä vapaaehtoistyöstä saa myös palkkaa. Palkka ei ole rahaa, mutta hienoja elämyksiä ja kokonaisia rentoutumisviikonloppuja. Olen huomenna lähdössä Nummen Samoojien partiotaitokilpailuihin Syysvaellukselle. Se ei maksa minulle mitään. Saan nauttia ohjelmasta, jonka joku muu on suunnitellut. Saan olla syksyisessä luonnossa ilman yhtään työajatusta kavereiden kanssa. Aivan sama, vaikka vettä sataisikin. Nyt on palkkapäivä. Syysvaellus on tarkoitettu kaikille Nummen Samoojille seikkailijasta aikuiseen. Palkkaa on myös tyytyväiset lapset ja nuoret minkä tahansa partiotapahtuman jälkeen.

Olen myös koska tahansa valmis kirjoittamaan työtodistuksen Akelalle, Sammolle tai Luotsille tai leiriprojekteissa mukana olleelle.

Meillä on myös aikuisvartio Kuikat (perustettu 2011) Vartionjohtajana toimii:

Kuikka vartio tällä hetkellä etsii itsellensä kavia joka vetäisi kokouksia.

Kuikkavartio kooontuu muutaman kerran vuodessa ja siihen ovat tervetulleita kaikki Nummen Samoojien jäsenet, joille ikää on kertynyt yli 22 vuotta tai joilla on partiojohtajavaltakirja. Jos Kuikkavartion toiminta kiinnostaa taikka sen vetäminen, niin ota yhteys lippukunnanjohtajaan.

Kommentointi on suljettu.