Laavujen Kierros sunnuntaina 1.11.2015 Keräkankareella – tule talkoisiin!

HEI!
Tämän vuoden viimeinen Laavujen Kierros järjestetään Pusulassa Keräkankareen maastossa ja Nummen Samoojat ovat yhtenä järjestäjätahona.

http://www.laavujenkierros.fi/

SU 1.11. klo 11-13 KERÄKANKARE      
Reitti kulkee Keräkankareen kuntoreiteillä ja on pituudeltaan n. 5 km.
Reitin lähtö- ja maalipaikka on Pusulan Urheilijoiden hallinnoima Keräkankareen hiihtomaja.
Paikoitusalueena ovat majan parkkipaikat ja tarvittaessa lähimaasto.
Nuotiopaikalla on makkaran ja mehun jakelun lisäksi myynnissä lettuja ja kahvia. Myös majalla on myyntiä.
Järjestäjät: LLK Oy:n lisäksi Pusulan Urheilijat – 58 ry, Nummen Samoojat ry. sekä yhteistyötahoina Suurseudun Osuuskauppa, SSO ja Länsi-Uusimaa -lehti sekä Lohjan SPR:n osasto.

Samoojien osalta järjestelyt ovat jo täydessä vauhdissa, mutta vielä tarvitaan kymmenkunta vapaaehtoista talkoolaista, jotta tapahtuma saadaan onnistumaan.

Tarjolla on kahvinmyyntiä, laavupassien leimausta, uimalippujen jakoa lapsille, makkaroiden ja mehujen jakoa kaikille kävijöille sekä lähtöalueella luontopolun tehtävälomakkeiden jakoa sekä palaaville kävijöille Partiolaisten Joulukalenterien myymistä (sudenpentu/seikkailija/tarpoja).

Vastuuhenkilöt jokaisella toiminnolla jo on, mutta tekijöitä puuttuu. Yhteensä meitä tarvitaan paikalle noin kolmisenkymmentä!

Ilmoittaudu mahdollisimman pian tai viimeistään 19.10 mennessä Tarulle sähköpostitse, lähettämällä postia taru.tupola(at)gmail.com tai  soittamalla/tekstaamalla numeroon 0400-818179.

Talkoolaiset kokoontuvat Keräkankareen majalle klo 9 sunnuntaiaamuna 1.11, jolloin käydään läpi tehtävät. Vaatetuksena partiohuivi ja lippukunta-anorakki, jos sinulla sellainen on.

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.