Pauli avautuu partiokolon ruokakomeron käytöstä

Tämä kirjoitus on tarkoitettu teille, joilla on Nummen Samoojien avaimet, eli pääsette Nummen Partiokolon ruokakomeroon.

Käytin taas eilen aikaani Partiokolon ruokakomerossa pakkaamalla talvileirille ruokatarvikkeita. Siitä ei ole kovinkaan pitkä aika, kun siivosimme yhdessä Tarun ja Sannan kanssa ruokakomeron, poistimme vanhentuneet ruokatarvikkeet ja pakkasimme sinne Kuarvikozza- matkalta ylijääneet ruokatarvikkeet ja laitoimme puhtaat astiat sekä puhtaan kuljetuslaatikot hyvään järjestykseen ruokakomeroon.

WP_20160219_14_22_10_ProEilen pakatessani ruokatarvikkeita ja astioita totesin, että ei minun oikeastaan ole pakko tehdä tätä, kun joka kerta tehdessäni tätä alkaa harmittamaan.

Tavarat työnnetään ihan mihin sattuu. Ruuat on missä sattuu. Siellä on epämäärisiä laatikoita, joissa on avattuja ruokatarvikepakkauksia, astoita ja ties mitä. Kuljetuslaatikot tuodaan varastoon likaisina.

Kyllä minä sen ymmärrän, että tapahtuman järjestäjät ovat väsyneitä tapahtuman jälkeen, niin minäkin olen. Emme järjestäneet ruokakomeroa saavuttuamme Lapista, vaan vasta parin päivän päästä.

Jos tuot tavaraa retkeltä ja sinulla on ruokatarvikkeita, niin viitsisitkö mitenkään pysähtyä hetkeksi ja miettiä, että haluatko syödä multaa, svea, hiekkaa, kuusenneulasia, bakteereita, viruksia tai matoja.

Laita ruokatarvikkeet oikeaan kaappiin, pese astiat kunnolla, lämpimällä vedellä ja pesuaineella ja pese myös ne kuljetuslaatikot. Ne läpinäkyvät kuljetuslaatikot ei ole tarkoitettu kattiloiden, paistinpannujen ja muiden likaantuvien asioiden kuljetukseen, vaan ruokatarvikeiden kuljetukseen. Isoissa sinisissä laatikoissa kuljetetaan ne kattilat ja paistinpannut.

Te jotka olette vieneet ja tuoneet ruokakomerosta tavaraa Kuarvikozza matkan jälkeen olkaa hyvä ja siivotkaa jälkenne. Voitte tehdä sen mielellään ennen ensi tiistaita.

Tiistaina palautamme talvileirin ruokatarvikkeet ruokakomeroon.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.